Een goede keuze is KVV

Kies je voor KVV dan kies je voor topkwaliteit voer voor je hond of kat. Diepgevroren vers vlees dat bij je deur wordt afgeleverd. KVV betekent kant en klaar vers vlees, anders verwoord compleet vers vlees. Het vlees is grof gehakt en bevat minimaal 60% rauw spiervlees, plus orgaanvlees en gemalen botten. Alles wat een hond en kat nodig heeft voor een gezond honden- en/of kattenleven. Heb je interesse in vers vlees en wil je dat je hond overschakelt van droge brokken naar vers vlees, doe dit in kleine stappen door een deel van de brokken te vervangen door vers vlees. Houd goed in de gaten hoe de hond of kat erop reageert.

Heb je vragen of zijn er twijfels? Experts van aanbieder Animal Food Express kunnen je deskundig advies geven. Neem gerust vrijblijvend contact op, telefonisch of via de mail.

KVV als je hond/kat je lief is

Kies voor natuurlijk voer, kies KVV als je hond of kat je lief is en jij alleen het beste voer voor haar of hem wilt. Kant en klaar vers vlees, het is compleet. Jouw huisdier krijgt die stoffen binnen die het nodig heeft voor een gezond leven. Uiteraard zorg jij voor een actief leven van je hond of kat met veel aandacht en liefde.

Heerlijk vlees voor de hond en kat en gemak voor jou. Vers vlees dat diepgevroren bij je thuis wordt bezorgd in porties. Jij hoeft er alleen aan te denken om de juiste hoeveelheid op tijd uit de diepvries te halen. Tip: ben je dit laatste een keer vergeten, leg het dichte pakje vlees in een bakje water en het ontdooit snel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *