Satechi

Satechi was een van de eerste merken voor consumentenelektronica die Type-C-producten heeft ontworpen en verkocht, en is sindsdien een leider binnen de industrie geworden. Tegenwoordig produceert en levert Satechi strakke accessoires aan mensen over de hele wereld.

In de loop der jaren zijn is Satechi geƫvolueerd en is de productlijn is uitgebreid om aan de groeiende behoeften van de klanten te voldoen. Satechi biedt nu bekroonde Type-C-hubs en -adapters, evenals een verscheidenheid aan oplaadaccessoires, computerrandapparatuur en slimme producten voor thuis.

Satechi’s producten zijn te vinden in meer dan 10.000 winkels over de hele wereld.. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, zij hebben de tools die je nodig hebt om je te helpen je beste werk te leveren.

Meer over Satechi

Satechi werd opgericht in 2005 in San Diego. Het bedrijf is gepassioneerd over innovatieve, betaalbare en strak ontworpen producten. De Satechi-accessoires werken perfect samen met MacBook en iPad. Daarbij komt ook nog dat de Satechi-producten precies dezelfde kleur hebben als MacBook, waardoor je altijd een matchend product koopt.

Met het merk Satechi wordt het zelfs weer leuk om een mousepad te gebruiken. De aluminium Satechi mousepad is een lust voor het oog en past goed bij je iMac en MacBook. Door de afgeronde hoeken is de Satechi aluminium mouse pad erg gebruiksvriendelijk. Het slanke Satechi numpad is een perfect accessoire voor je werkplek.

Ontworpen met de iMacs en MacBooks in het achterhoofd en hij is zeer functioneel. Ook de Satechi keypad is er in verschillende uitvoeringen, met usb aansluiting, wireless of met Bluetooth. Door de verschillende kleurmogelijkheden is de Satechi mousepad of goed te combineren met je MacBook, net zoals de keypad en de numpad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *